home-pet-innovators

 

Welkom bij Pet Innovators B.V.

Met ruim 15 jaar ervaring in Pet verpakkingen zijn wij trots op het feit dat onze Pet fabriek tot één van de meest efficiënte en modernste van Europa behoort. 

In 2015 hebben we een compleet nieuwe Pet fabriek in Purmerend gebouwd, onze fabriek produceert Pet flessen, Pet jerrycans, Pet drums, Pet vaten, Pet potten in diverse inhoudsmaten. Naast standaard PET verpakkingen produceren wij ook klant gebonden modellen.

Wij werken met een vast team van verpakkingsontwerpers en matrijsbouwers, hiermee kunnen wij u optimaal begeleiden naar uw perfecte PET verpakking.

Met diverse wereldwijde innovaties op onze naam lopen we altijd voorop in nieuwe ideeën.

Vele Europese supermarkt retailers zijn onze klant, de kans is dan ook groot dat u weleens met onze PET verpakkingen in aanraking bent gekomen.

Onze PET verpakkingen worden door middel van Single Stage (vanaf granulaat) of Two Stage (vanaf de preform) geproduceerd. U kunt kiezen voor standaard of gerecyclede grondstof.

Met onze jarenlange kennis en een persoonlijke benadering bent u zeker van een soepele voortgang van het ontwerp naar uw eigen PET verpakking.

Naast de productie van uw PET verpakking, kunnen wij deze ook etiketteren.

Wij zijn BRC Food packaging gecertificeerd en geaccrediteerd door de Duitse TÜV NORT CERT GmbH.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs.

Afbeelding2